Малко след премиерата на първия сингъл от предстоящия си нов

...
Малко след премиерата на първия сингъл от предстоящия си нов
Коментари Харесай

Любо Киров с нова песен и челно място в радиоефира

Малко след премиерата на първия сингъл от идния си нов албум, Любо Киров показва и видеото към " Целуни ме " - халюцинационен роман за връзките сред двама души, където целувката е по едно и също време същински блян и изчезнал детайл.
Клипът е по концепция и сюжет на самия Любо, режисьор е Людмил Августинов, а в основните функции влизат двама от най-талантливите млади български артисти - Боян Арсов и Стефания Кочева, които оставят фенът да гадае кой от двамата е действителен и кой към този момент не съществува в живота на другия.
 Любо Киров: Музикантите няма да получат обезщетения на калпак “, има ясни критерии Любо Киров: Музикантите няма да получат обезщетения " на калпак “, има ясни критерии
Новината за държавни обезщетения при музикантите раздели гилдията на две поради изказванието, че помощи ще се раздават " на калпак “...

Броени дни след появяването на новата ария, тя към този момент се радва на голям интерес.
" Благодаря ви за отзивите за " Целуни ме "!  Песента към този момент е в топ 10 на най-излъчваната българска музика в радиоефира! " , похвали се Любо .
Поради големия интерес към идния концерт на Любо Киров в Античен спектакъл Пловдив на 15-ти май, който беше разпродаден в границите на единствено 6 дни, обичаният български реализатор разгласи и дати за национално турне през юни и август. То ще започва в София на 4-ти юни и ще премине през Пловдив, Варна и Бургас, като в някои от градовете ще има по 2 дати.
 Любо Киров изненада с видео към новата версия на Ти Любо Киров изненада с видео към новата версия на " Ти "
Точно месец след промоцията на албума " Знам – Най-доброто от Любо Киров " изпълнителят зарадва феновете си с още една премиера...
По време на концертите Любо ще показа част от песните от идния си албум, който ще излезе тази есен, както и най-големите си шлагери.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР