Малко след като се разделиха Шакира и Жерар Пике, стана

...
Малко след като се разделиха Шакира и Жерар Пике, стана
Коментари Харесай

Подлият ход на Пике, който Шакира не очакваше

Малко откакто се разделиха Шакира и Жерар Пике, стана ясно, че футболистът има нова жена до себе си. Тя се споделя Клара Чиа Марти и работи за Пике в неговата компания Kosmos, в офиса за връзки с обществеността.
 Жерар Пике, Шакира, Саша, Милан и решението, което взеха за децата си
Решението, което взеха Шакира и Пике

Всичко за богатството на децата им

Още с първите клюки за връзката им в края на август, двамата започнаха все по-честп да се появяват дружно на разнообразни събития, като явно нямаха никакво желание да крият, че са дружно и са щастливи. Наскоро Клара и Пике даже бяха снимани на фамилно събирабе, като влюбените се забавляваха в компанията на родителите на футболиста. По всичко проличава, че връзките им стават все по-сериозни.

И макар че всеобщото мнение беше, че Пике и Клара са почнали романса си, след раздялата на някогашния футболист на Барселона, преди броени дни стана ясно, че Пике и Клара са излизали още преди да завърши връзката му Шакира. До тази информация се добират почитатели на колумбийската певица. В уеб страница, отдаден на следенето на дейностите под лупа на известните персони, някои от по-наблюдателните виждат, че по време на видео изявление, което някогашният футболист прави от вкъщи си през 2021 година, Клара се вижда на назад във времето.

Page Six разгласява информация, че Клара Чиа Марти ясно се вижда на назад във времето в къщата, която Пике и Шакира споделяха, когато се допуска, че са живели " щастливо дружно ". Според източника, който е разговарял с Page Six, Шакира е " унищожена да научи, че тази жена очевидно се усеща като вкъщи си в дома, в който живеехме с децата си. "
 Шакира, Жерар Пике и неловката обстановка, която се получи по време на един от мачовете на футболиста
Сянката на Шакира продължава да преследва Пике

Една малко неловка обстановка

По време на въпросното изявление Шакира и децата не са в Барселона. " Опустошително е да знам, че този романс е траял доста по-дълго, в сравнение с си представях ", цитира певицата нейн приближен човек пред изданието. 

Пике и Шакира оповестиха раздялата си предходната година, след 11 години взаимен живот. От тези 11 години осем са прекарани в Барселона, Испания, макар че сега певицата и децата й се местят в Маями.

Shakira 'devastated' over ex Gerard Pique's alleged affair with new girlfriend
— Page Six (@PageSix)
" Трудно е да се приказва за това ", сподели Шакира за раздялата им в скорошно изявление. " Особено тъй като към момента преминавам през това и тъй като съм в очите на обществото и тъй като нашата разлъка не е като естествена разлъка ", сподели тя. И по всичко проличава, че раните ѝ мъчно ще заздравеят.
 Шакира, Жерар Пике, раздялата им и посланието на певицата за любовта
Вярва ли към момента в любовта Шакира

Половин година измина от раздялата ѝ с Жерар Пике

На Нова година Шакира написа на британски и испански в своите сметки в обществените мрежи: " Дори в случай че раните ни са към момента отворени през тази нова година, времето има ръцете на хирурга. Дори в случай че някой ни е предал, би трябвало да продължим да имаме вяра. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР