Малко след бляскавата сватба на милионерската наследница Никола Пелц и

...
Малко след бляскавата сватба на милионерската наследница Никола Пелц и
Коментари Харесай

Списание скара свекърва и снаха Бекъмови!

Малко след блестящата женитба на милионерската наследница Никола Пелц и Бруклин Бекъм, напрежението в фамилията е към този момент факт.

Никола даде следващото си изявление, обвързвано с нейния сватбен съюз, за сп. Tatler, което провокира голям брой спорни мнения измежду почитателите на Виктория Бекъм.

За корицата на изданието бе подбрано заглавието “Новата госпожа Бекъм”, което се стори много неуместно за част от почитателите на някогашната Спайска.

“Чудесно, само че Виктория е същинската госпожа Бекъм” - разясниха част от тях. Други пък се обърнаха към Бруклин с думите: “Това по никакъв начин няма да се хареса на майка ти”.

Въпреки неодобрението на почитателите Бруклин изрази откровеното си удивление от своята обичана. “Уау. Толкова се гордея с теб, бебче. Изглеждаш безусловно необикновено и съм толкоз влюбен в теб. Поздравления, скъпа” - написа той в обществените мрежи.



В изявлението Никола разкрива, че двамата с Бруклин не считат да се реалокират да живеят в Лондон след сватбата, защото тя избира да бъде покрай своето семейство. Пелц отбрани и лутането на брачна половинка си, на който е мъчно да се концентрира единствено върху една кариера и от фотограф се преквалифицира в готвач. Шоуто на Бруклин обаче събра извънредно доста отрицателни мнения и рецензии, защото той не съумя да блесне нито с истински хрумвания, нито с техника на подготвяне на ястията.



Никола обаче показа, че нейният обичан към този момент е почнал да се съветва с татко ѝ - милярдерът Нелсън Пелц и има вяра, че напълно скоро ще открие най-подходящото за него начинание.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР