Малко са хората, които знаят, че едно правилно фукциониращо тяло

...
Малко са хората, които знаят, че едно правилно фукциониращо тяло
Коментари Харесай

Тялото произвежда жива вода

Малко са хората, които знаят, че едно вярно фукциониращо тяло единствено си основава вода като биопродукт на характерно изгаряне на мазнините. По този метод подкрепя и клетъчното дишане, без което виталните процеси не са вероятни.
КЛЕТКА РЕАКТОР
Мастните кафези в тялото са в действителност вода. Чрез смяна на ъгъла на връзките на кислородните и водородните атоми в молекулата на водата в тялото стопяването на мастните кафези отключва интензивна реакция вътре в самите тях, като всяка клетка се трансформира в самобитен миниреактор. (Разбирате, че тук не става въпрос за диети. Те по-скоро принуждават клетките да се свият, което води до загуба на мускулна маса.)
По този метод с изключение на произвеждането на биологична вода имаме и нов вид сила, както и рисков и бърз способ за възобновяване на клетките там, където е належащо.
Капките на стратегия „ Нова клетка “, както и самата стратегия се занимават тъкмо с това! При този развой не устоят болните, изродените и слабите кафези. Те умират и безусловно се разпадат. Оцеляват тези с по-добра организация и продуктивност - здравите, съхранили дееспособността си и най-много митохондричните си функционалности (които още веднъж са тясно свързани с съществуването на биоактивна вода в тялото). По този метод организмът самичък отстрани ненужното, слабото, болното и нездравословното, като скоростно се регенерира.
БИОАКТИВНА ВОДА
Повечето хора в действителност нямат визия какво тъкмо съставлява водата и най-много биологичната, т.е. биологично дейната. 
Тя е неповторимо вещество! Толкова е забележителна, че даже може да се назова жива субстанция. Отдавна се знае, че водата има памет и предава информация. Тази в тялото е биологично жива - съхранява, приема и предава инфомация, променяйки личната си молекулярна конструкция. Водата, получена от външен източник (питейната вода), се разграничава по състав от биоактивната, която се създава в самото тяло, в клетките, посредством изгаряне на мазнините. Биоактивната вода се основава от кафези, които работят в най-благоприятен режим.  Тогава те имат едно неповторимо свойство: употребявайки минимално количество от своята лична сила, те създават течност/вода, задачата на която е да поддържа здравите кафези оптимално хидратирани и „ нахранени “. Същата вода обработва и всички типове отрови, метаболитни боклуци за извеждането им отвън клетката в по този начин нареченото междуклетъчно пространство. От там те се поемат от лимфата и се изхвърленият от тялото.
ИНФОРМАЦИОНЕН КОД
Вътрешната биоактивна вода е с извънредно високо качество изключително спрямо тази, призната от външни източници (питейната вода), била тя минерална, изворна, дестилирана и т. н. Това е по този начин, тъй като водата от външен източник е формирана от молекули, кодирани с всевъзможен тип информация, която не всеки път е в наша изгода. Размерът на нейните молекули не разрешава тяхното излизане отвън стомаха, което трансформира мъдростта за пиенето на литри вода дневно за хидратиране най-меко казано във анекдот.
Когато тялото получава вода от външен източник, стартира развой на преправяне на молекулите на течността, което е в действителност голяма загуба на сила. При този развой се трансформира ъгълът на свързване на кислородните с водородните атоми вътре в самата водна молекула. Този ъгъл нормално е 104.450 (може доста леко да варира), а единствено преди няколко десетилетия се вярваше, че е 90 градуса.
МОЛЕКУЛИ НА ГРОЗДОВЕ
Водните молекули имат наклонност да се залепват една към друга, като по този метод образуват „ гроздове “ (клъстери) от нормално 10 молекули. Тези „ гроздове ” са паметта на водата и съхраняват информация. Според естеството на информацията структурата на „ гроздовете “ варира едва, което значи, че варира и въпросният ъгъл. Например при заледяване на водата ъгълът на връзката се трансформира до 108-109 градуса, само че може и да е от 86 до 132 градуса заради разлики в кристалната конструкция на леда. Въпросният ъгъл е от голямо значение, тъй като при оптимално функциониращи кафези смяната в него води до заличаване на остарялата информация от водата. По този метод тялото единствено задава на водата личната си информация. То единствено закодира по този начин променената вода с информация, която е самостоятелна и значима единствено за него.
ИНФОРМАЦИОННО ОБНОВЛЕНИЕ
При вярно използване стратегия „ Нова Клетка “ подкрепя способността на тялото да изтрие отрицателната информация, импортирана в организма от вън, като го принуждава да преработи тази вода. Така организмът се обновява осведомително. Резултатът е осведомително „ непорочен “ организъм, представляващ матрица, на която нищо не е записано. Двата съществени резултата от превръщането на мазнините във вода? Здраве и младост. 

Още за „ Нова клетка “:

www.programa-nova-kletka-bg.com

Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР