Малко преди старта на надпреварата за местните избори парламентарно представените

...
Малко преди старта на надпреварата за местните избори парламентарно представените
Коментари Харесай

Готови ли са парламентарно представените партии за местния вот

Малко преди старта на конкуренцията за локалните избори парламентарно показаните партии са подготвени за вота.Имената на издигнатите претенденти за кметове и общински съветници на множеството обединения се чака да станат ясни до дни.

Лаконичен отговор даде на въпроса по кое време ще разгласят листите си за локалния избор водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Пред публицисти Борисов малко съобщи – „ Когато свърши ретроградният Меркурий ”. Този интервал завършва през днешния ден, 15 септември, тъй че напълно скоро ще станат ясни имената, които ще издигне ГЕРБ в конкуренцията за локалните избори.

Ивайло Мирчев от ПП-ДБ също сподели, че напълно скоро ще разгласят своите листи. Той посочи и по какъв начин в обединението са разпределили изборните региони.

Лидерът на „ Възраждане ” Костадин Костадинов разгласи, че от две седмици са подготвени с имената на кметовете, които издигат. Костадинов добави, че ще разчитат на работещи, почтени и честни хора, като по думите му е извънредно време е да имаме работохолици за кмет.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласи, че от левицата са подготвени в цялостна степен с утвърждението на претендентите за кметове.По думитеѝосновният конкурент на Българска социалистическа партия е ГЕРБ. А задачата на столетницата ще е да разгради моделът на ГЕРБ, феодализирал локалната власт.

Началото на предизборната акция е 30 дни преди изборния ден - от 29 септември, а нейният край е в 24.00 часа на 27 октомври. Денят преди вота е избран за размисъл.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР