Малко над половината пълнолетни граждани от Обединеното кралство твърдят, че

...
Малко над половината пълнолетни граждани от Обединеното кралство твърдят, че
Коментари Харесай

Британците ревнаха срещу Brexit, искат пак в ЕС

Малко над половината пълнолетни жители от Обединеното кралство настояват, че напускането на Европейския съюз (ЕС) е било неуспех. Това демонстрира последното изследване на Savanta ComRes.

Според него 52% от британците считат, че Brexit (Брекзит) е постигнал доста малко, до момента в който 36% са на мнение, че излизането от Европейски Съюз е било вярно решение, написа Euroactiv. Половината британци желаят нов референдум за Brexit.

Половината британци са на мнение, че би трябвало да се организира нов референдум за участие в Европейски Съюз.

Проблемите във веригата на доставки, в това число дефицитът на водачи на камиони, за които се счита, че са разследване от Brexit, доведоха до дефицит на бензин в Обединеното кралство, който продължава към този момент трета седмица.

Всеки пети от гласоподавателите на партията на Борис Джонсън споделя, че опит за наново присъединение към Европейски Съюз би подобрил възможностите на консерваторите на идващите избори, осведоми bloombergtv.bg.

Привържениците на лейбъристите и демократичните демократи са повече от три пъти по-склонни да кажат, че Brexit се е провалил.

Отношенията с Европейски Съюз остават сложни на фона на опасенията по отношение на използването на новото Споразумение за търговия и съдействие и протокола за Северна Ирландия, който Обединеното кралство желае да сложи на напред във времето още веднъж.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР