Малко момиченце, отвлечено, изнасилено и бито с колан от един

...
Малко момиченце, отвлечено, изнасилено и бито с колан от един
Коментари Харесай

Зверство! Педофил изнасили и преби малко момиченце, оказа се, че е убил редица други деца

Малко момиченце, отвлечено, изнасилено и бито с колан от един убиец-педофил, бе избавено, откакто самоуверен човек ги наблюдавал до пусто място. Сексуалният звяр Юрий Тиунов бе трагично уловен, откакто хиляди хора се стекоха по улиците на града, с цел да оказват помощ на обезверената майка на жертвата, съобщи в. " Мирър ". Сред доброволците е Булат Байров, който се изправил лице в лице с нападателя. Мъжът предположил, че педофилът ще води 12-годишното момиче в изоставена зона.

" Мислех, че би трябвало да отида тук-там като сметища. Именно на едно такова забелязах бялата Лада " Гранта ", която бе с изгасени светлини ", споделя той и прибавя: " Човекът се втурна към мен и крещеше нещо по отношение на проблеми с мотора на колата му ".

Булат инстинктивно знаеше, че е разкрил педофила. Той предизвести други доброволци и скоро по-късно полицията дойде на мястото, с цел да задържат изрода.



Неговата " необикновено уплашена " млада жертва на 12 години се намирала в колата.

Извънредното деяние на жителите в залавянето на Тиунов докара непосредствено до откриването на още пет деца жертви - в това число и 7-годишно момче, което мъжът бе изнасилил и умъртвил преди четири години.



След арестуването му педофилът води полицията в градината на къщата на родителите си, където бе погребал момчето. Той призна също за серия от педофилски набези за интервал от 6 години.

Тази седмица чудовището бе наказано на животен затвор в непоколебим режим в съветския район Перм за седем тежки закононарушения, в това число ликвидиране и обезчестяване на деца.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР