Малко хора могат да се похвалят, че на 19-годишна възраст

...
Малко хора могат да се похвалят, че на 19-годишна възраст
Коментари Харесай

19-годишен Bitcoin милионер разказа преинтересната история на бързото си забогатяване

Малко хора могат да се похвалят, че на 19-годишна възраст са станали милионери. Сред тях е Ерик Финман, който споделя, че е забогатял с помощта на криптовалутата Bitcoin. В изявление за онлайн изданието BusinessInsider Финман споделя изрично, че в случай че в границите на идващите 10 години един човек не стане милионер, отговорен си е той самият, написа vesti.bg

Финман е роден и живее в Германия. Когато става на 12 години, се обзалага с родителите си. Той им дава обещание, че ще стане милионер преди да навърши 18 години, а в подмяна на това родителите му ще се съгласят той да не влиза в лицей. Финман взима 1000 евро от баба си, която спестявала за неговото обучение. Купува Bitcoin, когато той коства по 10 евро.

Заради големия растеж на цената на криптовалутата през последните две години Финман печели баса и става милионер. Той споделя, че не е стоял да чака и да се надява, че Bitcoin ще стане шлагер. През седемте години той интензивно е търгувал с криптовалутата и е нараснал в допълнение положението си. Финман не споделя какъв брой Bitcoin-а има, само че споделя само, че са " доста ".

Според него сегашните сривове на цената са предстоящи и доста вложители са ги планували. " То беше като самоизпълняващо се предсказване, откакто толкоз доста специалисти споделиха, че има балон ", разяснява Финман. Той счита, че това е част от естествените възходи и падения на цената и продължава да има вяра в триумфа на криптовалутите.

" Най-голямата неточност е да продадеш Bitcoin-ите си в този момент единствено поради спада... Имам доста другари, които се молиха за подобен спад, с цел да могат да купят Bitcoin по-евтино... Ако си интелигентен с криптовалутите през идващите 10 години, можеш да изградиш доста по-големи положения от преди... Смятам, че в случай че посредством криптовалутите не станеш милионер в границите на идващите 10 години, самичък си си отговорен ", категоритен е Финман.

Според него криптовалутите и технологиите към тях ще основат доста нови бизнес модели и нововъведения през идващите години и ще има доста благоприятни условия за вложения. " Това е нов тип златна тресчица или нов тип Силициева котловина - има доста благоприятни условия ", споделя младият милионер. Той въпреки всичко припомня, че не е чак толкоз елементарно и би трябвало да се внимава с вложенията и да се работи рационално.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР