Малкият принц Луи, най-младият претендент за британския трон, бебето е

...
Малкият принц Луи, най-младият претендент за британския трон, бебето е
Коментари Харесай

Принц Луи – синът на Кейт Мидълтън и Уилям, той все още е красив, майка му го обича

Малкият принц Луи, най-младият кандидат за английския престол, бебето е заобиколено от внимание от всички страни.

В персонален диалог херцогинята на Кеймбридж сподели, че Луис обича да е на чист въздух, само че още повече дребният принц обича цветята.

1.  

Може би знаете, че дядо му, принц Чарлз, не може да си показа живота си без градинарство, това е най-важното му занимание в живота. Херцогът на Корнуол живее в едно от най-живописните места във Англия, а градините му са високо оценени от Негово Височество, Той обича да прави всичко самичък.

2. 

Внукът му към момента е бебе, само че към този момент буйно обича растенията.Стан Смит подари на английското кралско семейство чифт тенис обувки, които бяха бродирани със злато на принц Луис.

3. 

Маратонките Adidas Stan Smiths също бяха подписани от самата легенда – какъв брой сладки! Преди това Стан завоюва Уимбълдън през 1972 година и беше признат в Международната зала за тенис на популярност през 1987 година.

Синът на херцозите на Кеймбридж Луи, също може да има огромно спортно бъдеще.Принц Уилям постоянно не може да остане сериозен с най-малкия си наследник, просто вижте какъв брой е грижлив с Луи.

4. 

Но в никакъв случай не забелязахме, че най-големите деца на тяхно височество Джордж и Шарлот ревнуваха, наподобява, че всички в това семейство се обичат.Спомнете си, принц Луи е роден на 23 април 2018 година, след няколко часа щастливи мама и баща го срещнаха със света.

Цялото семейство се събра на кръщението на принц Луи. 

5. 

На фотографията можете да видите, че принцеса Шарлот обожава дребния си брат.И през септември, на рождения ден на дядо му, принц Чарлз, той беше на 70 години, още веднъж видяхме Луис с цялото му семейство и той към този момент гордо държеше главата си в обятията на майка си.Тук той към този момент е толкоз огромно момче, любим на родителите и сестра си, хубав принц Луи.Кой съгласно вас е най-малкият наследник на принц Уилям?

6. 

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР