Малки художници от Школата по изобразително изкуство към ЦПЛР Център

...
Малки художници от Школата по изобразително изкуство към ЦПЛР Център
Коментари Харесай

Малки художници украсиха елхата в детския коледен кът 

Малки художници от Школата по изобразително изкуство към ЦПЛР Център за работа с деца с началник Цветомира Петрова украсиха елхата в детския коледен ъгъл „ Царството на Дядо Коледа ”. Над 20 деца, най-вече четвъртокласници от разградски  училища, са изработили сами украшенията за елха. Останалата декорация на елхата бепоставена от служащите от Оперативна програма ”Паркстрой ”.Междувременно служащите завършиха с оформянето на детския ъгъл, който се намира настрана от паметника на Майстор Манол. Повечето от оборудванията са направени от чиновниците в общинското дружество, предоставени от един от търговците в коледния базар са фигурите на Дядо Коледа, Снежанка и седемте джуджета. В детския ъгъл има къщурка на Дядо Коледа, голям стол за фотоси, шейна с еленче, огромна кутия за писма до Дядо Коледа. 

Елхата в детския ъгъл е третата в централната градска част. Преди нея бяха украсени 12-метровата градска коледна елха до фонтана пред Общинския културен център и естествената елха зад паметника на Майстор Манол, чиито светлини към този момент са включени. Градската елха ще грейне на празненство на следващия ден, 6 декември, от 18,00 ч. 

До нея в посока към паметника на Майстор Манол към този момент са подредени множеството обекти от коледния базар – пет дървени коледни къщички, в които ще се продават коледни продукти, караваната на ПФК ”Лудогорец 1945 ”, бира скара, масите на която ще са дървени бъчви, обект за продажба на понички, както и детска въртележка.

Поставена е и коледна декорация в: жк „ Орел ”, Водна централа, до блоковете „ Морави ”, по ул. „ Васил Левски ”, ул. „ Дунав ”, Орлов мост, мостът до „ OMV ”, градинката пред Прокуратурата, пешеходната зона по бул. „ България ”, кръговото кръстовище до нея и други.

Снимки от коледната декорация можете да видите на.  
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР