Малката Люба е открита от полицаите да се търкаля в

...
Малката Люба е открита от полицаите да се търкаля в
Коментари Харесай

Разтърсващо: Откриха Малката Люба В Апартамент На Ужасите Зарината В Боклуци! Ето Видео, Гледката Е Страшна

Малката Люба е открита от служителите на реда да се търкаля в мръсотията. Детето не може да приказва, плаши се от хора. Същинска Маугли. Така я кръстиха и съветските медии. Първата реакция на спасителите била да й дадат вода. Около вратлето на изтощеното дете, съвсем врязан на шията, имало... ластик за коса. В болничното заведение, където настанили 5-годишната страдалка, медицинските служащи се просълзили от типа й. Неприученото да спи на легло дете, с изпитание било накарано да легне на болничния креват.

Пълномощникът по обществените въпроси към президента на РФ Анна Кузнецова коментира на медиите по какъв начин е било намерено детето и какво на процедура не са свършили обществените служащи. При два опита да отворят вратата на жилището, те в действителност се отказали. На нападките на публицистите против обществения департамент, Кузнецова дава обещание да посещава детето в болничното заведение всекидневно, написа Дир.бг. На въпрос от страна на медиите, къде е бил от самото начало участъковият служител на реда, отговорът е, че той чувал детски писъци, само че кой знае за какво в този момент не желае да изясни бездействието си. За действиятна и бездействията на обособените институции следва да се произнесат следователите по формираното дело.

Захвърлената на произвола на ориста Люба е претърпяла безчовечен мъчения - здравето на детето е мощно разтърсено. Назначени са здравна, амбулаторна, психическа и психиатрична правосъдни експертизи.

Най-неочакваното в тази ситуация е, че съгласно психолозите родната майка на детето наподобява изцяло естествена. Ирина Гаращенко е жена на 45 години, безработна.

Бившият й мъж и татко на детето, бил в неопределеност. Съседите знаели, че Ирина има проблеми със заплащането на наема за квартирата. Обясняват, че я питали за какво от жилището се разнася неприятна миризма, само че тя им отговаряла, че има проблем с тръбите за канализацията.

В момента полицията търси други родственици на детето, тъй като майка му я грози затвор. Тепърва ще се взема решение въпросът с отнемането на родителските й права.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР