Малката и уютнa софийска галерия стартира инициативата ART@HOME / ИЗКУСТВО

...
Малката и уютнa софийска галерия стартира инициативата ART@HOME / ИЗКУСТВО
Коментари Харесай

Как една галерия пренася изкуството у дома

Малката и уютнa софийска изложба започва самодейността ART@HOME / ИЗКУСТВО У ДОМА, с която е подготвена да достави харесана от вас картина персонално до дома ви. Как се случва това ли? Достатъчно е да посетите на галерията и да си изберете картина. От галерията ще ви я донесат на посочения адрес изцяло гратис, а вие ще имате три дни да решите дали тя ще стои добре в дома ви, преди да я купите. Ако прецените, че не е подобаваща, можете да я върнете без никакви финансови задължения.

„ Идеята е предизвикана от обстоятелството, че доста ценители на изкуството не могат незабавно да преценяват дали една картина е „ тяхната “, дали е подобаваща за дома, или офиса им, къде би седяла най-добре, или просто не могат да си я показват в атмосфера, друга от галерийната. Сега ще имат опция да усетят по един по-близък и комфортен метод изкуството, да го споделят и обсъдят с близки и другари, да помислят и решат на мира “, споделя Росен Узунов, създател и притежател на Little Bird Place.

Според екипа на галерията самодейността ART@HOME посреща потребностите на ценителите на по време на изолацията и затварянето на галериите, а картините на Little Bird Place ще имат нов живот в домовете на хората. И до момента в който избирате красиво произведение на изкуството за себе си, можете да извършите подарък и на някой непосредствен или другар.



 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР