Мълчанието за състоянието на Михаел Шумахер е тревожно, тъй като

...
Мълчанието за състоянието на Михаел Шумахер е тревожно, тъй като
Коментари Харесай

Най-сетне нарушиха мълчанието около Шумахер. Жан Тод разкри, че е видял Михаел

Мълчанието за положението на Михаел Шумахер е обезпокоително, защото почитателите на именития немски водач от Формула 1 желаят да се осведомят какво се случва. От известно време никой не беше приказвал по тематиката пред медиите, само че в този момент това стори огромният фамилен другар на Шумахер – някогашният му началник във Ферари Жан Тод. Той е един от малцината отвън фамилията, които се позволяват до Пилето.

„ Михаел е обкръжен от фамилията си и може да разчита на цялата им любов. За мен е чест да бъда позволен и да го видя. Желанието на фамилия Шумахер е те да бъдат оставени на мира, с цел да живеят в мир и да се грижат за Михаел “, разяснява Жан Тод пред аржентинското издание „ Ла Насион “.

Както е известно, на 29 декември 2013 година Михаел Шумахер претърпя тежко рухване, до момента в който караше ски във френския курорт Мирабел. След това изпадна в кома. По-късно рекордьорът със седем международни трофеи във Формула 1 бе превозен в дома си в Швейцария и от този момент фамилията му не дава доста информация за неговото здравословно положение.

Според немските медии с времето е имало „ леки усъвършенствания ”, само че няма никакво удостоверение от брачната половинка Корина и фамилията на Шумахер.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР