Макс Верстапен може и да е шампион във Формула 1,

...
Макс Верстапен може и да е шампион във Формула 1,
Коментари Харесай

Не позволиха на Верстапен да наеме кола, била много бърза

Макс Верстапен може и да е първенец във Формула 1, само че към момента е прекомерно млад, с цел да наеме автомобил Мерцедес, който може да развие до 400 км/ч. Нидерландският водач е привикнал да развива високи скорости на пистата, само че компанията го третира като прекомерно млад и все 26-годишният играч във Формула 1 не може да кара този автомобил.

Служителите на компанията Sixt обясниха, че да дават въпросната кола AMG GT на Верстапен би нарушило изискванията в застрахователната лавица. Там е записано, че моделът може да бъде възложен единствено на клиенти над 30 години. Така водачът на Ред Бул, който този сезон завоюва третата си поредна купа във Формула 1, трябваше да се задоволи с по-малко мощния BMW 5.

" Макс и околните му желаеха да се позабавляват в Португалия и бяха резервирали колите, които желаеха. На летището обаче той беше шокиран, когато му отхвърлиха набелязания мерцедес. Той е умел водач от Формула 1 и е привикнал да ръководи мощни коли. Но това са разпоредбите и беше заставен да се съобрази ", описа другар на първенеца.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР