Македонският премиер Зоран Заев категорично отхвърли възможността в страната да

...
Македонският премиер Зоран Заев категорично отхвърли възможността в страната да
Коментари Харесай

Заев няма да подава оставка и да позволи един п*дал да свали правителството му

Македонският министър председател Зоран Заев изрично отхвърли опцията в страната да бъдат извършени предварителни парламентарни избори заради аферата " Рекет ", съобщи БГНЕС.
" Това държавно управление се управлява от лицето, което подаде сигнал за тази спекулация. Нямам никакво желание да разисквам въпроси като - провеждането на предварителни избори и оставки. Изборите ще бъдат постоянни, само че може да бъдат извършени и през октомври следващата година, в случай че някой счита, че тогава ще ги завоюва ", акцентира Заев.
Македонският министър председател добави и следнот: " След всички огромни политически решения и промени, които направихме всички дружно, в този момент когато се намираме на прага пред пълноправното участие в НАТО и започването на договаряния за присъединение към Европейски Съюз, би трябвало да дадем късмет на страната и жителите да почувстват изгодите от тези промени ". Заев съобщи, че няма да разреши една дребна " група нарушители, някакъв си суетлив публицист и един п.дал да смъкват кабинета ".
Лидерът на Демократическия съюз за интеграция (ДСИ) Али Ахмети, който е съдружен сътрудник на Заев, сподели, че партньорството сред ръководещата партия СДСМ и ДСИ действа без проблеми.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР