Македонските гранични власти са преустановили пропускането в двете посоки на

...
Македонските гранични власти са преустановили пропускането в двете посоки на
Коментари Харесай

Ад по границите! Някои затвориха за ТИР-ове!

Македонските гранични управляващи са прекратили пропускането в двете направления на товарни коли през Граничен контролно-пропусквателен пункт Деве хълм, съпределен на Граничен контролно-пропусквателен пункт Гюешево. Създадена е организация товарният трафик да се отбива преди зоната на българския пункт, оповестиха от Главна дирекция "Гранична полиция ".

На граничния пункт Кулата – Промахон към момента не се пропущат товарни коли на излаз, поради мощен снеговалеж в южната ни съседка. На Граничен контролно-пропусквателен пункт Илинден – Ескохи гръцките гранични управляващи пропущат леки и товарни коли единствено с вериги. Нормален е пропускателният режим на останалите гранични пунктове с Гърция.

Интензивен е трафикът на товарни коли на българо-турската граница. На Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево има към 5 км от чакащи камиони на излаз, на Лесово са към 3 километра.

На граничните пунктове Дунав мост – Русе и Дунав мост – Видин трафикът е натоварен. Не работят фериботите при Сомовит и Свищов. На граничните пунктове на българо-сръбската граница трафикът е естествен.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР