Макдермот цитира похитителите като група от хора, които всички са

...
Макдермот цитира похитителите като група от хора, които всички са
Коментари Харесай

Главният треньор на Бъфало Билс Шон Макдермот се извинява за използването на похитителите от 11 септември като пример за екипна работа

Макдермот „ цитира похитителите като група от хора, които всички са съумели да се сблъскат на една страница, с цел да оркестрират офанзивите до съвършенство, “ съгласно отчет на американския публицист и блогър Тайлър Дън.

След това съгласно известията той разпитва своите играчи за това какви трудности са изправени нападателите, както и ги пита: „ Какви тактики мислите, че са употребявали, с цел да се обединят? "

Казаха се, че играчите са били изумени от " странните " мнения, като един член на екипа е останал " ужасяващ ", сподели Дън.

Изображение: Шон Макдермот. Снимка: Robert Deutsch-USA TODAY Sports

по време на офанзивите от 11 септември през 2001 година, когато 19 мъже отвлякоха четири пътнически самолета, преди да ги разбият в цели, в това число Световния търговски център в Ню Йорк.

Опитът да насочването на четвъртия аероплан към значима цел, евентуално Белия дом, се провали, когато пасажерите проведоха протест, което накара самолета да се разбие в поле в Пенсилвания вместо това.

Пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР