Макар все още да е леко закръглена, Деси Слава успя

...
Макар все още да е леко закръглена, Деси Слава успя
Коментари Харесай

Името на Деси Слава замесено в грозна схема

Макар към момента да е леко закръглена, Деси Слава съумя да върне предходния си съблазън и да се трансформира още веднъж в фантазия за мощния пол. Рязкото събаряне на килограмите провокира нечуван интерес у почитателите й.

Това обаче има и своята отрицателна страна. Плъзнаха менте-лекарства, на които Деси е рекламно лице. От няколко дни в обществените мрежи се върти нейно изявление, в което изяснява по какъв начин е отслабнала. Но по-късно сигнализира за страшна машинация и предизвести всички да се пазят.

„ В интернет пространството се популяризира “мое изявление ”, основано с изкуствен интелект, за реклама на артикули за намаляване. Получих доста запитвания от вас дали тази реклама е достоверна и отговорът е НЕ. Актуална информация за мен може да намерите само на моите публични сметки в Instagram и Фейсбук " -  разгласи изпълнителката.

Имената на известни персони се употребяват от някои подправени добавки за намаляване. С помощта на изкуствения разсъдък се прави безвъзмездна реклама без знанието на въпросните звезди за печелене на клиенти.

Деси Слава не крие, че е имала хормонални проблеми, които лекувала с лекарства. Към ден сегашен се усеща добре. След втората си бременност на изпълнителката й беше извънредно мъчно да влезе във форма.

Автор: blitz.bg

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР