Макар, средствата, които ще получим да не покриват разходите на

...
Макар, средствата, които ще получим да не покриват разходите на
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова за Sofia24.bg: Софиянци финансират България

Макар, средствата, които ще получим да не покриват разноските на 100%, въпреки всичко те са една огромна глътка въздух за градския превоз на София. Това сподели за Sofia24.bg кметът на София Йорданка Фандъкова във връзка финансовата поддръжка, която ще получи столицата от държавния бюджет за градския превоз.

Столичният кмет благодари на всички народни представители: Благодаря им, че схванаха, че става дума за справедливи аргументи за всички обвързвано с фрапантното повишаване на цените на горивата и електрическата енергия.

" Аз не разбирам народните представители, които схващат, че във всички останали браншове одобряват, че покачването на цените би трябвало да бъде обезщетено и само когато става въпрос за градския превоз на София споделят: Ама, не! Това не го разбирам. Това за мен е политизиране, политизиране, политизиране, което не заслужават софиянци.

" Не разбирам също подмятанията, че цяла България ще финансира София - не това не е правилно! Софиянци финансират цяла България ", посочи Йорданка Фандъкова.

Коментарът на столичния кмет идва по време на инспекцията на бул. " Ломско шосе ", която тя направи дружно с заместник-кмета по направление “Обществено строителство " Ангел Джоргов.

Джоргов от своя страна съобщи, че късна есен София ще има напълно нов бул..

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР