Макар, продажбите на флагманските смартфони Google Pixel 2 и Pixel

...
Макар, продажбите на флагманските смартфони Google Pixel 2 и Pixel
Коментари Харесай

Първи важни подробности за новия Google Pixel 3, образец за 2018 г.

Макар, продажбите на флагманските смарт телефони Гугъл Pixel 2 и Pixel 2 XL в Съединени американски щати и редица други страни едвам в този момент да стартират, в мрежата към този момент попаднаха първите значими детайлности за новите Pixel смарт телефони, пример за 2018 година, които ще бъдат показани на обществото след към една година. Както отбелязва източникът, специалистите на Гугъл към този момент работят над новите модели, а първите работни прототипи ще се появят в първата половина на идната година.



По информация на източника, през 2018 година Гугъл ще пусне цели три нови смарт телефона, които ще бъдат показани на обществеността в един ден. В най-хубавите обичаи на американската корпорация, новите устройства ще бъдат обявени в чест на рибата, и към този момент са известни техните кодови имена – Albacore, Blueline и Crosshatch . Ако първият от листата съставлява единствено топ-мобилно устройство, то кой е Pixel 2?  Някои от последните два – това са смарт телефони от премиум-клас, оборудвани с безрамкови екрани и други функционалности.

Информация за техническото съоръжение на смарт телефоните Albacore, Blueline и Crosshatch още няма, а и от където да ги има, откакто създаването на тези флагмани занапред ще стартира, а огромна част от съставените елементи към момента даже не са публично показани. Първите детайлности за техническото съоръжение на смарт телефоните Гугъл Pixel 3, Pixel 3 XL и евентуално Ultra Pixel, ще станат известни единствено доникъде на 2018 година. Сега може да се каже сигурно единствено това, че непосредствено “от кутията” те ще работят с Android, 9.0 P.



Искани се да имаме вяра, че с изключение на най-хубавите механически характерности, трите нови флагмани на Гугъл ще могат да се похвалят с високо качество, защото тази година “търсещият гигант” нещо не е догледал актуалните си разработки, вследствие на което в продажба постъпиха десетки хиляди дефектни смарт телефони Pixel 2 и Pixel 2 XL, чиито притежатели се оплакват от голям брой проблеми, решаването на които благодарение на актуализации е невероятно.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР