Макар още в края на миналия октомври да стана ясно,

...
Макар още в края на миналия октомври да стана ясно,
Коментари Харесай

Мъжът на Гала качи първа снимка на Рачков с новата му половинка

Макар още в края на предишния октомври да стана ясно, че Димитър Рачков и плеймейтката Анита Димитрова са сантиментално обвързани, двамата избират да пазят ревниво персоналното си пространство, ловко заобикаляйки всички любопитни очи. Така да вземем за пример до момента те не са споделили в обществените мрежи нито един собствен общ кадър, с който да засвидетелстват възприятията си един към различен.

По мотив вчерашния епизод, отбелязващ финала на първия сезон на "Забраненото шоу на Рачков ", преди часове Стефан Николов, добил известност с присъединяване си във "VIP Brother ", разгласява в своята персонална Инстаграм страница фотография, на която комикът и половинката му за първи път стоят един до различен, въпреки и паралелно до самия Стефан и неговата обичана Гала, взела присъединяване в последния епизод на предаването. На изображението, озаглавено "Обикновена неделя вечер ", четиримата театралничат прегърнати през раменете, усмихвайки се към фотографския обектив.
Анита, която още от старта на шоуто нееднократно бе част от публиката в студиото, се бе спряла на комбинацията от тесни бели дънки, същия цвят блуза с надълбоко деколте и яркочервено сако за специфичната вечер, до момента в който водещата на утринното токшоу "На кафе " бе избрала рокля с черна дантела и тюл, предава.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР