Макар официалният старт на лятото да е на 21-ви юни,

...
Макар официалният старт на лятото да е на 21-ви юни,
Коментари Харесай

Как да изберем фон дьо тен за лятото?

Макар формалният старт на лятото да е на 21-ви юни, подготовката за него би трябвало да стартира от по-рано. И нямаме поради единствено резервацията за ферибота до Корфу. Горещината, влагата и жарките лъчи не са първи другари на кожата. Лицето има потребност от особено внимание.

Един от най-трудните моменти в ритуала за грижа е изборът на декор дьо загар. След като сме привикнали с положителната му покривност и устойчивост през по-хладните месеци, с идването на лятото към този момент може да ни се коства тежък и противен за нанасяне.

Три са основните фактора, които би трябвало да следваме, когато търсим вярната формула за новия сезон.

На първо място – резистентност. Колкото и да обичаме топлото време, то води със себе си повече изпотяване, замърсяване на лицето, задръстване на порите и зачервяване.

Освен това декор дьо тенът, който употребяваме всекидневно, би трябвало да е изтънчен и лек, да не пречи на кожата да диша. С това обаче идва казусът за положителната покривност – вторият значим детайл. Често по-леките формули не съумяват да се нанесат добре и да прикрият леките недостатъци, които не желаеме да виждаме.

И не на последно място – наложителната слънцезащита. Дори да прекарвате дните си в града и в офиса, слънцето е безмилостно и кожата би трябвало да е готова. Слънцето е най-прекият път към бръчките и към неприятните пигментни петна.

И трите фактора за съвършения декор дьо загар за лятото намираме в обичаната марка на милиони дами в целия свят – Lancôme.



Това лято именитият им артикул се завръща с усъвършенствана формула, която дава отговор на потребностите на всяко лице. Приложена е новаторската технология Airwear Technology, посредством която се реализира лека и нежна консистентност на продукта. Това разрешава на кожата да остане свободна и да няма резултата на маска. В същото време Teint Idole Ultra Wear обезпечава 24-часово матово покритие, стабилно на изпотяване, замърсяване, влага, слънце и мраз.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР