Макар и Васил Василев-Зуека да не живее в България към

...
Макар и Васил Василев-Зуека да не живее в България към
Коментари Харесай

Ето го зетя на Зуека

Макар и Васил Василев-Зуека да не живее в България към днешна дата, има български шурей.

 

Неговата наследница Девина се любува на любовна връзка към този момент 11 месеца с сътрудника си Мартин Кирилов. Двамата се срещнаха по време на работата си в сериала " София у дома " на bTV. Мартин, който работи зад кадър, избира да остане в сянка и да не бъде прочут за необятната аудитория.

 

Когато Василева приела предлагането да работи в сериала " София у дома ", ни минимум очаквала да срещне там любовта.

Първоначално, като дипломирана от Англия млада жена, тя подписала контракт като втори асистент-режисьор в родната продукция. По-късно се наложило да одобри и дребна роля, за която нямало други претендент. Въпреки това, тя в никакъв случай не би предположила, че работата в сериала ще окаже такова голямо въздействие върху персоналния й живот.

 

Всичко се трансформирало по време на нощни фотоси, които се проточили прекомерно дълго. Това се случило предишното лято, когато е снимана продукцията. Екипът работел над сцена с празненство, която трябвало да се снима в продължение на няколко нощи поред. На финала всички били недоспали, нервни, подготвени да изпаднат в нервност при най- дребния проблем. На всичкото от горната страна завалял дъжд, а фотосите били на открито и се наложило в последния миг да сменят местоположението, В един миг Девина се озовала в стая със симпатичния си сътрудник Мартин,

„ Започнахме да си приказваме и от приказка на приказка... изчакахме да свърши сериалът, с цел да сме съответни експерти, и по-късно излязохме на среща! “, обобщава събитията момичето в изявление за bTV.

 

Изглежда, това е най-дългата връзка на Девина досега, защото тя я дефинира като любовта, която е „ много на живота ми ”. Според нея сантиментални афери на снимачната площадка има доста, само че рядко не престават „ толкоз дълго ” – 11 месеца досега. Хората в продукцията били сюрпризирани, че влюбените към момента са дружно. Те не обявяват връзката си, само че и не я крият. От време на време пускат по някое клипче или фотография в обществените мрежи, от които излиза наяве, че Девина към този момент познава бащата на Мартин, т.е. той я е показал на околните си. Говори се, че тя към този момент го е срещнала с майка си – известната режисьорка Нина Димитрова. Дали Кирилов се познава и със Зуека, не е ясно, защото артистът живее в Испания е допустимо да не е имал опция да се видят онлайн.

Със сигурност обаче артистът знае за шурей си и в случай че към момента не се е срещнал с него персонално, скоро ще го направи.

 

Самата Девина, наподобява, е наследила гения на майка си и татко си. Тя се изявява сполучливо като млад режисьор – към този момент единствено на късометражни филми. В същото време прави усещане и с актьорска заложба. В „ София у дома ” е първата й роля на български език - преди този момент е играла главно в непознати продукции, снимани в България. В късата си изява в родния сериал направи усещане, защото се оправи много по-добре от множеството си сътрудници, ангажирани с основни функции. Един от най-забележителните задължения на Василева до момента е във филм на „ Дисни ” за първата жена, преплувала Ламанша. Продуцент е Джери Брукхаймър, който стои зад „ Карибски пирати ” и „ Армагедон “.

Инфо: Уикенд

Тагове: Девина Василева Васил Василев – Зуека Мартин Кирилов Нина Димитрова актьор зет гаджета
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР