Макар и със забавяне, Реал Мадрид пристигна в Памплона, където

...
Макар и със забавяне, Реал Мадрид пристигна в Памплона, където
Коментари Харесай

Реал Мадрид се добра до Памплона, Атлетик Билбао стигна до столицата и се върна

Макар и със закъснение, Реал Мадрид дойде в Памплона, където тази вечер ще гостува на Осасуна в мач от 18-ия кръг в Ла Лига. В продължение на 3 часа самолетът с делегацията на кралския клуб не съумя да излети от мадридското летище " Алфонсо Суарес Барахас ". Причината беше снежната стихия над испанската столица. Заледената писта на летището забави полета за Памплона, само че малко преди среднощ българско време изискванията разрешиха излитането. Преди това съществуваше действителна заплаха мачът да бъде отсрочен.

Проблеми имат и други тимове. Самолетът с футболистите на Атлетик Билбао дойде в Мадрид, само че не получи позволение за кацане поради затворените писти и се върна в Билбао. Най-вероятно баските ще летят още веднъж за столицата в събота сутринта.

По-рано през вчерашния ден Атлетико Мадрид не съумя да тренира навън и футболистите на Диего Симеоне заложиха на занимания във фитнеса. Засега мачът против Атлетик остава по стратегия от 17:15 часа, макар че метеоролозите не чакат времето през днешния ден да е доста по-добро.

Играчите на втородивизионния Райо Валекано пък слязоха от клубния автомбус и помогнаха на закъсали коли на автомагистралата. Преди това старши треньорът на отбора Андони Ираола заяви, че четирима футболисти са дали позитивни проби за COVID-19. Ла Лига 18 кръг, събота 9 януари  Осасуна 22:00предстои  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР