„Макар и с непълен мандат 47-ото Народно събрание остави ярки

...
„Макар и с непълен мандат 47-ото Народно събрание остави ярки
Коментари Харесай

ИТН: 47-ото НС се превърна в олицетворение на всичко онова, което Смирненски обезсмърти в „Приказка за стълбата“

„ Макар и с повърхностен мандат 47-ото Народно заседание остави ярки усещания за своята активност у цялата българска общност за това, което свърши и най към този момент за това, което не съумя да реализира. Излъченото от това Народно събрание държавно управление съобщи при започване на своя мандат упоритостта да сплотява и гради. За страдание шест месеца по-късно то се трансформира в въплъщение на всичко това, което Смирненски обезсмърти в своята „ Приказка за стълбата “. Това съобщи в декларация от името на ПГ на „ ИТН “ националният представител от партията на Слави Трифонов Пламен Николов.

„ Българските жители станаха очевидци на бурни политически игри, неспазени съдружни обещания и нелицеприятни връзки както сред някогашните съдружни сътрудници, по този начин и сред ръководещи и съпротива. И в случай че на последната работата е да показва кривиците на властта и да предлага други възможности, то ръководещото болшинство трябваше да показва единение и експертиза “, уточни Николов.

„ По една или друга, може би освен политическа причина, в началото образуваното управническо болшинство не съумя да обърне взор в една посока и зап
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР