Макар и на 38 години, ЛеБрон Джеймс продължава да изумява

...
Макар и на 38 години, ЛеБрон Джеймс продължава да изумява
Коментари Харесай

СКАНДАЛ: Обвиниха Леброн Джеймс, че взима допинг

Макар и на 38 години, ЛеБрон Джеймс продължава да изумява целият баскетболен свят с невероятната си игра за Лос Анджелис Лейкърс. Наскоро той счупи върха на Карим Абдул-Джабар за най-вече точки в историята на НБА. Колкото и милиони почитатели да има „ Краля “ по целия свят, критиците на ЛеБрон също не липсват. Един подобен човек е  промоутърът от UFC Чаел Сонен.

Той упрекна ЛеБрон, че поддържа спортното си дългоденствие с потребление на неразрешени вещества. „ Имаме еднакъв човек за опиатите, знам тъкмо какво приема “, сподели някогашният войник от UFC в изявление пред подкаста „ Flagrant “, като уточни, че въпросният допинг е еритропоетин (EPO). Тази субстанция усилва броя на алените кръвни кафези в кръвта, което води до нараснала наличност на О2.

„ Други баскетболисти, които чуят какво прави ЛеБрон, ще кажат, че няма значение. Ако знаехте какво вършат тези подобрители на успеваемостта, щяхте да знаете, че има значение. EPO има значение, това е повода ЛеБрон да го взема. EPO усилва вашите червени кръвни кафези, което ви дава повече устойчивост, с цел да играете в целия мач “, сподели Сонен.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР