Макар и да имат забележки, ГЕРБ/СДС ще подкрепят проектобюджета, предложен

...
Макар и да имат забележки, ГЕРБ/СДС ще подкрепят проектобюджета, предложен
Коментари Харесай

ГЕРБ и ПП се разбраха за бюджета, почти

Макар и да имат забележки, ГЕРБ/СДС ще поддържат проектобюджета, препоръчан от финансовия министър Асен Василев. Това разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов след траяла към 40 минути среща сред него и съпредседателите на Политическа партия Асен Василев и Кирил Петков.

" Имаме искания към бюджета, само че чисто политически той ще бъде подсилен. За полицията, за обществените служащи ще вкараме предложение (за повишение на заплатите в тези браншове - бел.ред.), само че се разбрахме - за идващия бюджет, след 2-3 месеца, доста по-задълбочено това да се направи и в други сфери, където виждаме проблеми все още ", съобщи Борисов в коридорите на Народното събрание.

Дали ще се дадат пари или не е в прерогативите на финансовия министър, акцентира експремиерът. " Когато аз управлявах всички желаеха и всички получаваха ", отсече той.

Борисов, по традиция, се впусна и в рецензия на ръководството в последните 3 години.

" Тази дъвка за инхаус процедурите... Какво получи българският народ за тези три години? Какво се оказа - с тези инхаус процедури щяхме да построим два пъти по-евтино, към този момент да имаше " Хемус ", да имаше " Струма " да имаше (пътя) Видин-Монтана ", попита реторично той.
 Има Такъв Народ: Грабежът на века ще продължи
Има Такъв Народ: Грабежът на века ще продължи

Визирайки средствата за Автомагистрала " Хемус "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР