Макар и да има възражения срещу състава на проектокабинета на

...
Макар и да има възражения срещу състава на проектокабинета на
Коментари Харесай

Борисов за проектокабинета на ПП-ДБ: Той е чернова, върху която ще се работи и ще се коригира

Макар и да има възражения против състава на проектокабинета на ПП-ДБ, Бойко Борисов е удовлетворен, че имената са ясни и към момента вижда шансове за взаимен кабинет. По думите му показаният от ПП-ДБ проектокабинет е „ образец, чернова за работа и по-късно ще се работи по нея “. „ Ние искахме от тях да ни показват водещите си фигури, те ги демонстрираха, в този момент ще продължим да работим за коригирането им “, сподели той в Русе, където отиде след визитата си в Разград по-рано през днешния ден.

На въпрос ще има ли държавно управление Борисов сподели: „ Надявам се, че да. Иначе хаосът… С втория няма по какъв начин, това е несъмнено. А и на никое място не би трябвало да забравяме резултатите от изборите – единствено с машини ГЕРБ бяха първи, смесено – ГЕРБ първи. Изведнъж те се придвижват във време, в което… няма никаква логичност “, съобщи той. И повтори тезата си от по-рано, че самият той очевидно е единственият другар на Асен Василев. А на въпрос по какъв начин ще се изрази това другарство Борисов се усмихна и сподели, че ще видимь, и напомни, че „ другарството не е единствено от едната страна “.

След като по-рано водачът на ГЕРБ съобщи, че в кабинета би трябвало да има „ водещи фигури “ от партията му, на въпрос кои са те Борисов отвърна: „ Начело с мен “, подсмихвайки се. Но по този начин и не сподели нито кой от своите хора вижда като министри, нито в каква функционалност се вижда в бъдещия кабинет. По-рано той заподозря, че Асен Василев ще е министър председателят в сянка, което не било почтено.

Той посочи, че към момента не се е срещнал с детайлности към атентата против основния прокурор Иван Гешев, тъй като е пътувал.

„ Като бях основен секретар, разясних, в този момент има следствени органи. Доколкото знам, Гълъб Донев ги е събирал – Демерджиев, основния секретар. Аз мога да кажа, че според теорията за терористичен акт в тази ситуация всичко това е изпълнено – основава безпорядък, боязън. Насочено е против хора, семейство, което и да е то, това е доста неприятен акт. Освен това с бомба или гърмеж са неконтролирани нещата, постоянно може да пострадат и други хора “, сподели още Борисов.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР