Макар до преди няколко години Джаред Лето да жънеше повече

...
Макар до преди няколко години Джаред Лето да жънеше повече
Коментари Харесай

Ново предизвикателство пред Джаред Лето

Макар до преди няколко години Джаред Лето да жънеше повече триумфи като музикант с групата си 30 Seconds to Mars, в последно време от ден на ден ни изненадва с подбора на функциите си. Беше съвсем неразпознаваем като Паоло Гучи в " Домът на Гучи ", а по-късно го видяхме като кръвопиец в " Морбиус ".
 Джаред Лето,
Жертвите на Джаред Лето за ролята му в " Морбиус "

Актьорът има стандарти, които не нарушава

Сега младоликият 50-годишен Лето е решил още веднъж да пристъпи в света на модата. Той ще продуцира биографичен филм за Карл Лагерфелд. И, несъмнено, ще изиграе и основната роля.

Немският дизайнер умря през 2019 година, като в продължение на повече от 30 години беше креативен шеф на Chanel, като съумя да върне на френския бранд паметното място, което заслужава.
 Снимка 589723

Филмът на Лето към момента няма публично название, както и режисьор, който ще го поеме, оповестяват ни от Variety. Затова пък фешън къща Karl Lagerfeld публично са дали утвърждението си за плана.

Самият Джаред Лето споделя, че филмът ще се концентрира върху професионалните и персоналните връзки на починалия дизайнер. " Карл постоянно е бил ентусиазъм за мен. Изключително ерудиран, актьор, иноватор, водач и доста благ човек ", разяснява той в обява в Instagram.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР