Макар да се смяташе, че основно дамите са предразположени към

...
Макар да се смяташе, че основно дамите са предразположени към
Коментари Харесай

Защо мъжете страдат от депресия след секс?

Макар да се смяташе, че главно дамите са предразположени към отрицателни страсти, откакто са правили секс, съгласно ново проучване от подобен проблем страдат и значително мъже. Чувствата им дотам могат да "ударят дъното ", че да се появи и така наречен посткоитална дисфория, написа „ Дейли мейл “.
Напоследък лекарите получават от ден на ден недоволства от представители на мощния пол, споделяйки, че се усещат тъжни, безпомощни и раздразнителни часове наред след сексуален акт. Това насърчило проф. Робърт Швайцер от Куинсландския софтуерен университет в Австралия и неговият екип да проведат изследване по тематиката.
Оказало се, че и при мъжете има „ необятен набор от реакции незабавно след секс “. Изследователите намират причина за тези признаци в логиката на психиката на господата. Те описват, че до момента в който прави секс, мъжът нормално се усеща воин, стопанин и така нататък, а по-късно още веднъж се трансформира в „ елементарен човек “.
Неприятните страсти се дължат и на внезапните промени в настроението – от предпочитание, възбуденост, еуфория, задоволство към усмиряване и връщане към останалата част от живота. Специалистите са безапелационни, че освен дамите са прочувствени след сексуален акт, само че просто мъжете се стараят да не демонстрират поради боязън и позор.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР