Макар да минаха много години от смъртта на принцеса Даяна

...
Макар да минаха много години от смъртта на принцеса Даяна
Коментари Харесай

Тази новина за Чарлз и Даяна разтърси кралството

Макар да минаха доста години от гибелта на принцеса Даяна слуховете за живота ѝ като брачна половинка на сегашния крал Чарлз не стопират

Британската монархия беше разтърсена от следващия фрапантен слух, откакто американски таблоид гръмна с новината, че крал Чарлз III и починалата лейди Даяна Спенсър имат загадка щерка.

Според изданието, представено от „ Дейли мейл “, принцовете Уилям и Хари имат „ загадка сестра “, която в този момент е на 33 години и се споделя Сара. Тя живее тайно в Съединените щати, написа " Блиц ".

Тази невероятна история става още по-странна. Според американската медия, която английският таблоид не посочва, през декември 1980 година лейди Даяна Спенсър, тогава 19-годишна девственица, е била принудена от кралицата да се подложи на гинекологични проби, с цел да се откри, че е способна да има деца преди годежа ѝ с престолонаследника. По време на тези проби, както гласи историята, яйцеклетки на Даяна са взети и оплодени със спермата от Чарлз. Тестовете се оказали сполучливи и годежът на двойката бил публично разгласен.

Но един човек от екипа, който извършил процедурата, бил „ лекар-измамник “, който скрил един от ембрионите и го вградил на личната си брачна половинка. Без да знае, тя станала сурогатна майка на биологичното дете на Чарлз и Даяна.

Бебето, момиченце, е родено през октомври 1981 година, 10 седмици след приказната женитба на Чарлз и Даяна на 29 юли същата година и осем месеца преди раждането на Уилям на 21 юни 1982 година

Историята обаче продължава. След гибелта на родителите си които умират в автомобилна злополука, Сара намира дневник, от който схваща, че в действителност е артикул на изкуствено оплождане. Тя се пробвала да наблюдава същинския си генезис, само че по думите и, получила смъртни закани по телефона. Тогава дамата решила да стартира да живее тайно, защото била уверена, че биологичната ѝ „ майка “ Даяна е била убита от кралското семейство.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР