Макар да има нова съпруга до себе си, в която

...
Макар да има нова съпруга до себе си, в която
Коментари Харесай

Благой Георгиев изправи на нокти почитателите си – отслабна до неузнаваемост! Направо плаши (СНИМКА)

Макар да има нова брачна половинка до себе си, в която явно е влюбен като възпитаник, Благой Георгиев претърпя много тежки дни около раздялата и последвалите кавги с предходната си половинка Златка Райкова. Той бе „ на прицел “ от почитатели на русокоската, които го упрекнаха, че й е изневерил с много по-младата от него Полина и по този метод е разрушил следващото си семейство.

И въпреки в последното си изявление някогашният футболист изцяло отхвърли да е имал връзка с Полина по време на съжителството си с плеймейтката, съмненията към него си останаха поради опита от предходните му връзки.

В случая със Златка и Благо обаче не можем да имаме вяра на нито един от двамата, защото в миг бяха прекомерно афектирани от случилото си.

Е, хубавата вест и за двамата е, че бързо откриха сили да продължат напред – Благо към този момент е щастливо женен мъж, а Златка е сгодена на някогашния тенисист Карен – сватбата е следващата година. Сигурни сме, че ще се опита да надмине по организация някогашния си, който подписа брак след 3-месечна връзка, написа каналът Vbox7.

Многодетният баща през годините е потвърдил, че много бързо се влюбва, само че и много бързо разлюбва хубавиците, с които влиза в сякаш съществени връзки. Наистина сме любопитни по какъв начин ще се развият нещата тук в любовен проект, само че към този момент сме леко обезпокоени за него.

Благой Георгиев постоянно е поддържал страхотна спортна форма – макар че футболът в неговия живот е минало. Тренировките отвън фитнес залата са му дости обичани, което е изцяло разбираемо. Но какво се случва с неговото телосложение? От последната му фотография в Instagram се стъписахме, тъй като някогашният състезател безусловно се е стопил. Надяваме се всичко в персоналния му живот да е наред и тази фрапантна смяна да се дължи просто на суетност.

 Благой Георгиев слаб

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР