Макар да е далеч от активния спорт вече от много

...
Макар да е далеч от активния спорт вече от много
Коментари Харесай

Какво си татуира на лицето Денис Родман

Макар да е надалеч от дейния спорт към този момент от доста години, Денис Родман си остава един от най-запомнящите се и скандални играчи.
 Денис Родман, Тринити Родман и откровенията на щерка му за взаимоотношенията им
Проблемните връзките сред Денис Родман и щерка му

Тринити има да ни каже нещо

Родман е прочут с избухливия си манталитет още от годините си в Чикаго Булс, като екстравагантността му е пословична. Татуировките му пък са толкоз доста, че на човек ще му бъде мъчно да ги преброи.

Към сбирката си добави поредна, като тази умерено можем да оприличим и като една от най-смелите му. На дясната буза на лицето си баскетболистът е решил да татуира лика на приятелката си - модела  Йела Йела (Yella Yella).

За татуировката разбираме от профила на Ван Джонсън в Instagram, който взе участие в предаването за татуисти Black Ink Crew: Chicago. Пред TMZ Sports Йела Йела споделя, че татуировката не е била нейна концепция и даже е сметнала Родман за леко вманиачен, че желае да си я направи.

" Всъщност, споделих му да не я прави ", споделя моделът. А от изявлението ѝ излиза наяве, че Денис Родман е имал желанието татуировката да бъде даже по-голяма.
 Денис Родман, 48 Hours in Vegas, забежката му в Лас Вегас през 1998 година и филмът, който се приготвя
Най-после ще разберем какво е правил Денис Родман във Вегас

48 Hours in Vegas ще покаже лудите два дни на баскетболиста през 1998 година

" Това е последният ми танц с жена ", споделя Родман, като благодари на половинката си, че го обича подобен, какъвто е. Ето за какво е направил тази татуировка за нея, написа People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР