Макар че януари все още не е свършил, вече поглеждаме

...
Макар че януари все още не е свършил, вече поглеждаме
Коментари Харесай

Панталоните на Катрин Хепбърн – хит тази пролет

Макар че януари към момента не е приключил, към този момент поглеждаме към пролетта с трепетно очакване на повече слънце и по-топли дни. Това е времето, в което палтата отстъпват място на саката и якетата, а ботушите- на красивите пролетни обувки на ток или кецовете.

Какви обаче ще са трендовете пролет-лято 2021 година? Както всеки сезон, и идният ще се откроява с малко по-различна мода. Няколко са забавните трендове, за които стилните колоси Шанел, Версаче, Луи Вютон и Прада са си стиснали ръцете.

Първата наклонност е в носенето на панталон вид Хепбърн. Те са женствени и са въодушевени от панталоните, които е носела актрисата Катрин Хепбърн. На мода идват късите поли. Мотото това лято ще е- колкото по-късо, толкоз по-добре! В същото време супер съвременни ще са и дългите рокли от тюл.

Безспорният любимец в модата напролет и лятото ще е розовият цвят при облеклата и кораловите нюанси при червилата. Носенето на сандали с тънки чорапи остава шлагер, марак че налагането му в обществото е много мъчно.

Дрехите с морски десени и щампи също ще са доста съвременни. Както и обичайна алена рокля.

Няма да сбъркате, в случай че напролет извадите жилетка от дрешника на баба си. За втора поредна година този вид жилетки жанр 60-те ще са съвременни. Освен по-нестандартни, те са и доста комфортни.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР