Макар че актуалният сезон на Като две капки вода“ ще

...
Макар че актуалният сезон на Като две капки вода“ ще
Коментари Харесай

Новото шоу на Геро сменя „Капките“

Макар че настоящият сезон на „ Като две капки вода “ ще завърши на 13 май, водещият Герасим Георгиев – Геро, най-вероятно ще остане в ефир най-малко още месец и половина-два, защото съгласно мълвата незабавно след края на шоуто, започва „ Скрита идентичност “, на което ще е водещ. Нищо чудно то даже да се излъчва в същия ден и час, в който „ Капките “.

 

Тъй като в горещите месеци хората не се задържат доста пред тв приемниците, медиите не залагат кой знае какъв брой на програмата си. Изглежда обаче тази наклонност се трансформира в последните години, изключително в Нова тв, където към този момент имат табиет да приготвят специфични излъчвания, които излъчват сред главните тв сезони. Едно от тях е „ Черешката на тортата “, което върви при започване на лятото или към нова година, с цел да обезпечи свежа стратегия за феновете, поддържайки интереса им като в същото време не се харчат доста пари в обичайно по-слабите откъм рейтинг месеци.

 

Очаква се „ Скрита идентичност “ да бъде точно подобен вид предаване. Мълвата носи, че първата партида участници за предаването, към този момент е набрана, а концепцията е шоуто да започва още идващия месец, вместо да се отсрочва чак за идващия главен тв сезон, който ще стартира през есента. За момента обаче този въпрос към момента се разисква и няма изрично решение, тъй че не е изключено да бъде отсрочено.

 

Според осведомени предаването ще се излъчва на запис, което ще освободи лятото на Геро и останалите, ангажирани в плана. Както към този момент стана ясно, главната концепция е участникът в съответния епизод да познае специалностите на осем души. Той се изправя пред тях, разполагайки със лист с специалностите им и някои обстоятелства от биографиите им. Целта му е да разбере кой факт или коя специалност за кого се отнасят като огромната премия е 100 бона.

 

Сумата пораства според от самоличностите, които бъдат отгатнати. В случай, че съответният прикрит участник не бъде разпознат, играчът, губи играта.

Макар сега „ Капките “ да популяризират интензивно новото шоу, от Нова към момента не са прецизирали съответна дата за старта.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Герасим Георгиев – Геро професии факти „ Скрита идентичност “ Нова тв „ Като две капки вода “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР