Макар 2023 г. все още да не е преполовена, моделката

...
Макар 2023 г. все още да не е преполовена, моделката
Коментари Харесай

2023 е най-трудната година в живота ми - Хейли Бийбър след драмата със Селена Гомес

Макар 2023 година към момента да не е преполовена, моделката Хейли Бийбър към този момент я дефинира като най-трудната година от живота си. Причината са издевателството и разногласията към с актрисата Селена Гомес.

След като интернет разгласи Селена Гомес за победител в борбата - в която и двете към този момент споделиха, че не желаят да вземат участие, към Хейли не стопира да се излива вълна от отрицателни реакции и мнения.

Моделът показа за психологичното си положение в профила си в Instagram.



„ От началото на 2023 година претърпявам едни от най-тъжните и тежки моменти, които съм изпитвала в живота си “, написа Хейли, като пропагандира хората да бъдат сплотени и подкрепящи както към своите близки, по този начин и към непознати.

Предизвикателствата в нейния живот явно са подбудени от сагата със Селена Гомес, която ескалира през март 2023 година Драмата, най-вече подхранвана от почитатели, стартира с видео на Хейли и нейната другарка - инфлуенсърката Кайли Дженър, към козметичната процедура " ламиниране на вежди ". Поведението им в него беше изтълкувано като очевидна насмешка с актрисата. Последваха и други видеа от страна на моделката, които се възприеха като неуважителни към Гомес и нейните приятелки.

Скандалът изненадващо се трансформира в същинска интернет сензация и даже направи актрисата най-следваната жена в Instagram. Междувременно Гомес разгласи, че си взима " отмора " от обществената мрежа, само че по-късно се върна назад, с цел да качи селфи без грим, което събра цели 25 милиона лайкове.



Драмата обаче не спря до тук. Защитниците на Селена продължиха да нападат Хейли и нейната другарка Кайли Дженър с мнения под изявленията им. Моделът даже заяви, че получила смъртни закани, което я е предиздвикало да се свърже непосредствено с Гомес. В отговор изпълнителката помоли почитателите си да спрат с подхранвата от тях самите омраза, като уточни категорично, че това не са полезности, които поддържа.

Но даже намесата на Селена явно не е имала огромен резултат в прекъсването на омразните мнения към Хейли.

justin bieber slams door on wife hailey bieber.
— athena (@rhynertaylorsve)
Публикациите в Twitter против моделката не престават, а някои са и изключително известни в платформата.

Съпругът на Хейли и някогашен дълготраен сътрудник на Селена Гомес - Джъстин Бийбър, не е коментирал обстановката, което въодушеви спомагателни спекулации по отношение на позицията му в нея.

Привържениците на Селена са удовлетворени от неговото явното пренебрагване на драмата, макар че най-вероятно това не е съзнателно.

Fun fact: Taylor Swift`s cat " Olivia Benson " can buy Hailey Bieber 4 times and still have $17 Million left.
—. (@LAHXLLUClNATlON)
„ Джъстин знае каква е Хейли и макар желанието на някои хора да изкривят истината, той е наясно, че тя желае единствено най-хубавото за хората и желанията ѝ са положителни. Трудно е човек да я гледа разтроена. Всичко, което Джъстин може да направи, е да бъде до нея без значение от събитията ", споделя неназован източник, непосредствен до Бийбър, пред начин на живот изданието " Highsnobiety ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР