Макаби Хайфа взе първата си победа в Шампионската лига от

...
Макаби Хайфа взе първата си победа в Шампионската лига от
Коментари Харесай

Макаби наказа Ювентус, Копенхаген спря Сити

Макаби Хайфа взе първата си победа в Шампионската лига от 20 години насам. Зелено-белите надделяха Ювентус с 2:0 и утежниха съществено ситуацията на бианконерите. Ювентус има три точки, колкото и Макаби. Първи и втори в тази група са ПСЖ и Бенфика с по седем точки. Това значи, че Юве има единствено математически късмет да се класира за идната фаза – или ПСЖ или Бенфика би трябвало да загуби всички си мачове до края, с цел да може отборът на Масимилиано Алегри да продължи. Бианконерите не са отпадали в групите от сезона 2013/14 година

И двата гола за Макаби вкара Ацили (7′ и 42′). А с изключение на загубата Алегри би трябвало да преглътне и нова контузия на Анхел ди Мария.
Сити се подлхъзна без Холанд
Хосеп Гуардиола остави Ерлинг Холанд запаса и не съумя да завоюва. Шампионът на Англия стигна единствено 0:0 във визитата си на Копенхаген. Сити изпусна дузпа в 25-ата минута – Грабара избави удара на Марез. Малко по-късно Гомес получи пряк червен картон и гостите останаха с човек по-малко.

Въпреки това Сити имаше предимство, само че по този начин и не съумя да стигне до гол..

Точката въпреки всичко беше задоволителна за отбора от Дания да измести Севиля от третото място. Севиля игра по-късно тази към този момент с Борусия Дортмунд и в случай че загуби, Сити и Борусия ще се класират напред.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР