Мажоритарният собственик на Наско Сираков е направил любопитно изказване пред

...
Мажоритарният собственик на Наско Сираков е направил любопитно изказване пред
Коментари Харесай

Сираков: Близо съм да изстрелям Левски в друга орбита

Мажоритарният притежател на Наско Сираков е направил любопитно изявление пред акционерите по време на общото заседание, което се проведе на стадион „ Георги Аспарухов “.

„ Напът съм да завърша диалози и да изстрелям Левски в друга орбита “, споделил Сираков.

„ Когато има нещо готово и приключено ще срещна цялата синя общественост. Бомби и фойерверки не мятам в никакъв случай. Има интерес от много места за реклама и спонсорство. Дължа пояснение на цялата „ синя “ общественост почитам безусловно всеки един със „ синята “ концепция. Като има нещо ще го разглася публично “, съобщи пред медиите Сираков.

„ Трябва да бъдат спокойни. Не съм се скарал с Мъри Стоилов. Вчера бяхме към 3 часа дружно. С Мъри не могат да ни скарат, въпреки че се пробват, както и с Ивков. Виждам, че се пишат някакви нелепости “, сподели още той.

„ Ясен проект по какъв начин да покрием всички остарели отговорности няма. Това е и повода да търсим някакви решения и най-вероятно това ще е главната тематика през идващите седмици, когато би трябвало да се образува нова конструкция на ръководство, която би трябвало да е подплатена с проект и съответни стъпки. Клубът ще заяви на последователите какво следва и каква е тяхната роля в този развой. Към момента главният доход идва от последователите, от магазина, от стадиона. В елементи разисквахме приходите, несъмнено, идват и от спонсора. Това са каналите, по които все още клубът действа “, разяснява членът на надзорния съвет Петър Ганев.

В надзорния съвет на сините имаше смяна – Тити Папазов го напусна. Вместо него влезе Антон Краус. Той е наследник на някогашния министър на превоза в държавното управление на Иван Костов – Вилхелм Краус. Антон Краус взе участие в ръководството на 15 компании с друга активност – превоз, ресторантьорство, строителство и др.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР