Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, продължава с търсенето

...
Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, продължава с търсенето
Коментари Харесай

Сираков поставя свой доверен човек

Мажоритарният притежател на Левски - Наско Сираков, продължава с търсенето на нов изпълнителен шеф. Появи се вид, при който правният съветник на боса на сините Борислав Георгиев да застане на тази позиция.

През предходната седмица стана ясно, че той е ръководител на УС на новото съдружие " Бизнес клуб Левски ". Юристът бе показан пред акционерите на Общото заседание на сдружението, което се организира на 6 април. Преди това той взе присъединяване и в разяснителната конференция за увеличение капитала на сдружението при започване на март. Очаква се напълно скоро да стане ясно името на новия изпълнителен шеф, който да изземе функционалностите на Ивайло Ивков, написа " Тема Спорт ".

Наско Сираков изпитва съществени компликации по намирането на действен началник. Настоящият подобен Ивайло Ивков е в развой на разлъка с клуба. Той към момента извършва активността си, само че го прави от дистанцията. Адвокатът неотдавна заяви, че си е събрал багажа и е напуснал офиса си на " Герена ". Ивков ще е на поста, до момента в който името му бъде заличено от Търговски указател. В момента точно той е индивидът, без чийто автограф не може да мине нито една финансова интервенция, обвързвана с Левски.

Първи отвод Наско Сираков е получил от Даниел Боримиров. Мажоритарният притежател е предложил поста на индивида, който в този момент е ръководител на Управителния съвет. Идеята е била някогашният капитан на " сините " да е изпълнителен шеф, като да му оказва помощ екип от експерти за оперативната активност. Засега не е предходна концепцията и за Венцислав Димитров, който е представител на спонсора в Народно събрание. Двама други набелязани също са дали безапелационен отвод на Сираков за въпросния пост.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР