Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков говори след драмачините събития

...
Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков говори след драмачините събития
Коментари Харесай

Наско Сираков със силни думи след драматичните събития в Левски!

Мажоритарният притежател на Левски Наско Сираков приказва след драмачините събития към клуба.
 Станимир Стоилов разгласи: Няма да продължа да работя в Левски Станимир Стоилов разгласи: Няма да продължа да работя в Левски
" Според мен и в този миг Левски не наподобява като разграден двор. По-тежка нощ не съм имал. Изключително скърбя за решението на Мъри. Стигна се до тази обстановка, а аз ще кажа моята позиция. Той знае от два месеца, че Иво Ивков е завършил за мен. Стигна се до тази обстановка след безпределно неуважително отношение към мен и генералния спонсор. Некомуникативна персона, която отблъсква доста хора. Той излъга, че не е бил поканен на срещата с Национална агенция за приходите. Големите проблеми на Ивков са с мен. Кълна се във внучките ми, че генералният спонсор не ми е налагал да уволня Ивков. Този прославен контракт за оправление. Генералният спонсор е отпуснал 1 900 000 лв. на клуба, а е фактурирал към 750 000 лв., които в никакъв случай не е изискал. Има възможност след време да си ги изиска, само че са заявявали, че в никакъв случай няма да ги изиска ", стартира той пред Българска национална телевизия.

" Една година търсихме общоприет спонсор. Най-голямата оферта от друга бетинг компания, получихме контракт за пет години по един милион на година. Левски е подвластен финансово от генералния спонсор, който е дал до този миг над девет милиона. Не съм подготвен да се отдръпва от Левски, с цел да подавам акциите. Това, че подвигат плакати и хвърлят бомби, не ме тормози, а е проблем за клуба. Аз война не повеждам с никого ", добави още той.
 Агитката издигна транспарант против Сираков и в поддръжка на Стоилов Агитката издигна транспарант против Сираков и в поддръжка на Стоилов
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР