Мажоритарният собственик на футболния Левски Наско Сираков, ще говори за

...
Мажоритарният собственик на футболния Левски Наско Сираков, ще говори за
Коментари Харесай

Сираков говори за бъдещето на "Левски" навръх рождения ден на клуба

Мажоритарният притежател на футболния " Левски " Наско Сираков, ще приказва за бъдещето на клуба в понеделник - 24 май. Датата е емблематична за " сините ", защото тогава тимът навършва 107 години.

От публично известие, оповестено на уеб страницата на клуба, излиза наяве, че Сираков ще участва в местността Могилката до 22-ро учебно заведение в София, където обичайно управление, футболисти и почитатели слагат цветя. Събитието тази година е планувано за 11:00 ч.

Снимка: Lap.bg

" Уважаеми левскари и представители на медиите, мажоритарният притежател на „ ПФК Левски “ Наско Сираков ще направи изказване по отношение на бъдещето на клуба в понеделник, 24 май, по време на честването на 107-годишния ни рожден ден.

По традиция празникът ще бъде маркиран на мястото, където е учреден нашият обичан клуб - Могилката до 22-ро учебно заведение в София.

В 11:00 часа в понеделник, с цел да поднесат цветя и венци, ще участват още футболисти, треньори, юноши и „ сини “ ветерани.

На церемонията за пръв път от над 80 години ще чуете, в осъществяване, остарелия химн на клуба. Нека дружно почетем създателите му.

Очакваме Ви! ", пишат от " Левски ".

Снимка: БГНЕС

Сираков би трябвало да внесе ясното по редица въпроси. " Левски " продължава да е в тежко финансово положение от повече от година насам, откакто някогашният финансов покровител - предприемачът с няколко обвинявания от българската прокуратура Васил Божков, се отдръпна, а дружно с него и главният спонсор - компания за спортни залози, наранена от измененията в Закона за хазарта.

Част от футболистите също си потеглиха, защото управлението няма опция да изплаща заплати и хонорари не са превеждано от няколко месеца насам.

Снимка: Lap.bg

Тежката финансова обстановка слага под въпрос и лиценза на клуба за идващия сезон.

Част организациите на почитателите към този момент зададоха своите питания на Сираков. Те желаят да знаят по какъв начин стои въпросът с финансирането и какво е бъдещето на " Левски ".

При предходното си появяване в общественото пространство - по време на отбелязването на 78 години от рождението на Георги Аспарухов-Гунди, мажоритарният притежател на " сините " отхвърли да дава отговор на въпроси.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР