Мъжкият отбор на Левски София започна подготовката си за новия

...
Мъжкият отбор на Левски София започна подготовката си за новия
Коментари Харесай

Левски София стартира подготовка с 16 състезатели

Мъжкият тим на " Левски София " стартира подготовката си за новия сезон. Воденият от Владимир Николов отбор се събра в понеделник рано сутринта и организира занятие под управлението на кондиционния треньор Йордан Георгиев.

Следобяд пък групата от 16 състезатели бе във волейболната зала за първи контакт с топка след ваканцията. До края на месеца ще се залага най-вече на физическата подготовка и техника в осъществяването на обособените детайли. От септември ще има повече тактически занимания и контролни срещи, в които да се изградят игровите механизми на тима.

Селекцията за сезона е построена главно върху сполучливото консолидиране на млади състезатели към ядрото от по-опитни.

" Отборът ни резервира главната си част и нашата съществена цел е да прибавим няколко млади играчи, които в близко бъдеще да поемат последователно нещата. Разчитам на тези надарени момчета да се потвърдят и да защитят мястото си в " Левски София ". Този сезон не сме привлекли нито един умел играч, на процедура единственото ни ново попълнение към този момент е капитанът на националния до 17 година Владимир Гърков. Той, както и другите му връстници, би трябвало да се пребори за своето място, тъй като единствено в среда на конкуренция може да се получи израстване. Ще бъдем доста удовлетворени в случай че в края на сезона най-малко един от младите попадне в титулярния състав на мъжкия тим. И, несъмнено, колкото се може повече от тях да бъдат извикани в националните тимове на съответните възрасти ", разяснява президентът и старши треньор Николов.




Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР