Мъжкият оргазъм е точно като женския и доста варира по

...
Мъжкият оргазъм е точно като женския и доста варира по
Коментари Харесай

Pop it! Нещата, които водят до по-силен мъжки оргазъм

Мъжкият оргазъм е тъкмо като женския и много варира по активност.

Веднъж преживяването може да се съпостави с тътена от изстрелване на совалка в космоса, а различен път – с удоволствието от гледането на Вип Брадър.

Ако желаете вашият сътрудник да изживява повече от първия вид, следвайте няколко съвета!

Отложете екшъна

Започнахме с най-скучния съвет, само че сексолозите са на едно мнение – в случай че отложите секса, оргазмът на мъжа ви ще е по-силен.

Важно е да поясним, че не става дума за това просто да отказвате секс на мъжа си, тъй като ви боли глава. Напротив – тийзвайте го, само че отложете същинската част. Обличайте се секси, флиртувайте с него, докосвайте го и го целувайте, само че се въздържайте от секс няколко дни. После… той ще “свърши ” останалото.

Предиграта има значение

Това, че дамите се нуждаят от деликатност преди този момент, а мъжете са прасета и се стремят само към това да обхванат допустимо най-бързо, не е правилно. Да, те са в положение да се възбудят по-бързо, само че въобще не им е все едно по кой път ще стигнат към върха. Понякога едно куики може да бъде ужасно преживяване за него.

Но чувството е изцяло друго и за двамата – и доста прелестно – в случай че първо си доставите малко по-продължително наслаждение с предиграта.

Говорете му

Не знаем за какво диалозите по време на секс се назовават “мръсни ”. Ако не е прекомерно мръсно да го направиш, значи не е и толкоз мръсно да го кажеш, не сте ли съгласни?

С това може би ще успокоим терзанията ви във връзка с “мръсните приказки ”, а в случай че нямате такива терзания, по-добре за вас. Цялата истина е, че няма какво да му мислите и не се нуждаете от висше, с цел да казвате “правилните ” неща по време на секс, а би трябвало просто да се отпуснете и да изразявате свободно какво усещате, какво желаете, какво ви харесва. Всичко това ви прави по-близки, само че и демонстрира на мъжа, че дамата до него умее да се отпусне и да се любува, а това е нечовечен афродизиак.

Не го разсейвайте, когато пристигна моментът

Непосредствено преди да свърши, за мъжа към този момент има единствено една ерогенна зона. Знаете за коя част от тялото приказваме. В този миг избягвайте да го разсейвате, като внезапно започнете да го галите другаде. Тук към този момент играе пенисът and notning else matters… Не се опитвайте да му прилагате хватки като това да си играете със зърната на гърдите му, да вземем за пример. И за нищо на света не променяйте позата/ темпото.

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР