Мъжкият ни национален отбор по волейбол се класира за четвъртфиналите

...
Мъжкият ни национален отбор по волейбол се класира за четвъртфиналите
Коментари Харесай

На четвъртфинал сме на Евроволей 2017

Мъжкият ни народен тим по волейбол се класира за четвъртфиналите на Европейското състезание в Полша. В плейофите за място в топ 8 „ лъвовете “ се постановиха с 3:1 (23:25, 25:21, 25:11, 25:12) над подлия отбор на Финландия.

Въпреки че изгубиха първия гейм, възпитаниците на Пламен Константинов не позволиха изненада и си заслужиха място в идната фаза.

Срещата в зала "Таурон Арена " в Краков стартира равностойно, като първият гейм вървеше точка за точка. За страдание българите позволиха прекалено много неточности от начален удар, което натежа в края и разреши на финландците да завлечен първата част с 25:23 в тяхна изгода.

Равностойно бе и началото на втория гейм, само че последователно трикольорите взеха самодейността, оттегляйки се при второто техническо спиране с преднина от 4 точки – 16:12. До края на гейма българите удържаха задатъка си и изравниха резултата след 25:21.

В третия гейм, след доста мощна игра, България безусловно отвя противника си с 25:11.

В заключителния четвърти гейм „ лъвовете “ не изпуснаха самодейността и след солидно показване стигнаха до крайния триумф с 25:12.

В четвъртък, в спор за място на полуфиналите, отборът ни ще срещне със състава на Сърбия, който приключи преди всичко в група A.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР