Мъжкият ни национален отбор по волейбол остана извън четвъртфиналите на

...
Мъжкият ни национален отбор по волейбол остана извън четвъртфиналите на
Коментари Харесай

България отпадна от Европейското по волейбол

Мъжкият ни народен тим по волейбол остана отвън четвъртфиналите на европейско състезание за трети следващ път, а знакови фигури оповестиха отдръпването си от отбора. Това стана факт след тежкото проваляне с 0:3 гейма от Франция. 

Въпреки страхотната аудитория и огромните упования, тимът ни завърши присъединяване си на шампионата с четири загуби и едвам две победи. Именно неувереното показване в груповата фаза и ранното отпадане, доведоха до най-слабото класиране на страната ни на Европейско, а точно 15-о място.

Така, след присъединяване си във волейболната лига на нациите и европейското състезание, България има едвам 4 победи в 18 публични мача това лято. Разпределителят Георги Братоев разгласи, че средата с Франция е била последна за него с екипа на националния тим, а либерото Теодор Салпаров си остави малка врата за присъединяване в олимпийската подготовка, която започва в края на месеца.

На квалификационния шампионат за игрите в Париж България ще спори с други 7 тима за 2 олимпийски квоти, а най-сериозните ни съперници там са Полша, Аржентина и Нидерландия.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР