Мъжете са различни. Слаби или едри, със спортни фигури или

...
Мъжете са различни. Слаби или едри, със спортни фигури или
Коментари Харесай

10 мъжки модни тренда, които жените ненавиждат

Мъжете са разнообразни. Слаби или едри, със спортни фигури или понатрупали непотребни килограми, ниски или високи. Едно е несъмнено обаче, колкото и да не желаят да си признават огромна част от тях желаят да наподобяват добре и да са в крайник с стилните трендове.

Има детайли от мъжкото облеклото, които съвсем никоя жена не харесва, даже те да са върху снажните тела на най-сексапилните мъже в света. Въпреки това множеството от нас се притеснавят да изразят мнението си на глас. И повода е прозаична – боязън от това да не накърнят неговите усеща.

Уважаеми господа, в случай че желаете да изглеждате в действителност готини в очите на дамите към себе си, разгледайте деликатно галерията по-долу и незабавно изхвърлете от дрешника си всичко, което (сигурна съм по случайност) е попаднало измежду вашите облекла.

1. Ултра къси къси панталони

Момчета, съществено ли? Дори и да сте футболисти с дълготраен опит, това несъмнено не е най-симпатичната панорама, с която можете да привлечете женското внимание.

2. Колани с огромни плочи вместо катарами

Ако бяхте каубой с неприятен взор, сигурно щяхте да предизвикате възхищението на фермерските дъщери, но… в 21 век?! Не, благодаря!

3. Жилетка в композиция с тениска

С началото на независимата си кариера в музиката Джъстин Тимбърлейк „ блестна “ с сходна визия… Е, единствено подсещам, че от този момент минаха има-няма 15-20 години.

4. Прекалено надълбоко деколте на тениска

Ако в композиция с този „ страховит “ фешън тренд добавите космати гърди и синджирче със златно кръстче върху тях… нещастието ще бъде цялостна!

5. Костюм с по-голям размер

Тук всички думи са непотребни! Грозно, смешно и неуместно е…

6. Тениски с щампи или остарели изречения

Готино е да си готин, само че не и когато смешките върху тениската ти са с отминалост отпреди 5-6 години. Момчета, повярвайте – занимателните лафове се изтъркват по-бързо и от риалити герои.

7. Прекалено компактно прилепнали дънки

Съгласете се, че надали бихте се почувствали добре, в случай че ви са наложи да спорите с половинката си вашите или нейните дънки са това…

8. Розови детайли

Нищо срещу репликата, че „ единствено същински мъж може да носи розово “, само че бонбоненият цвят е много надалеч от дамската визия за неустрашимост!

9. Мъниста и дизайнерски бижута

Сигурно ви се костват пъклен яки върху ръцете и телата на обичаните ви рок звезди, когато са на сцена. Свърши ли концерта обаче, незабавно се отървете от тях…

10. Джапанки

„ Да “ на джапанките по морето – на плажа и по време на разходки из някой курорт. Нищо срещу и в случай че отскочите до кварталния магазин с тях! Но до такава степен! Нито крачка повече.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР