Мъжете са по-малко нарцистични от жените, обръщат по-слабо или никакво

...
Мъжете са по-малко нарцистични от жените, обръщат по-слабо или никакво
Коментари Харесай

Мъжете, които си падат по селфита, е по-вероятно да се окажат психопати

Мъжете са по-малко нарцистични от дамите, обръщат по-слабо или никакво внимание на външния си тип. Не прекарват часове пред дрешника в чудене какво да си облекат, не обичат да обикалят по магазини за облекла, не си падат по селфитата. Ами никак.

Е, най-малко множеството мъже.

Според последни изследвания мъжете, които разгласяват непрекъснато селфита в обществените мрежи и също така ги редактират, с цел да наподобяват по-добре и да съберат повече лайкове, са склонни към егоизъм или психопатия.

Учените от университета в Охайо организират изследване, което интервюира 800 мъже на възраст сред 18 и 40-годишна възраст. Всички те трябвало да опишат за пребиваването си в обществените мрежи с акцент върху фотосите, които разгласяват. Учените показали необикновен интерес освен към честотата на оповестените селфита, само че и към процеса по самото „ качване на фотографията “.

Нарцистичните натури нормално се мислят за доста привлекателни, имат самочувствието на хора с осанка над средностатистическото равнище. Склонните към психопатия от своя страна са по-импулсивни и не демонстрират съвсем никакъв интерес към възприятията на близките. Този вид участници отделят доста време в редактирането на фотографията, педи да я създадат публично притежание в обществената мрежа. Те се интересуват най-много от това по какъв начин наподобяват в непознатите очи и ще създадат всичко допустимо да се показват по допустимо най-привлекателния метод.

Оказало се, че мъжете, склонни към психопатия, не се занимават с редактиране, тъй като са импулсивни и работят преждевременно. Те не се интересуват толкоз от качеството на фотографията или от външния си тип, колкото от това, просто да виждат себе си. Затова за този вид хора е особено да разгласяват фотосите директно след снимането им.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР