Мъжете са на 26, 21 и 23 години, и тримата

...
Мъжете са на 26, 21 и 23 години, и тримата
Коментари Харесай

Задържаха трима за измама с продажба на пелети

Мъжете са на 26, 21 и 23 години, и тримата са престъпно проявени, като най-възрастният и осъждан, са задържани на територията на огромен търговски обект в Русе.

Според първичните данни арестуваните са съпричастни към машинация с продажба на пелети, осъществена на 8 август. Установено е, че връзката за „ преференциалната договорка “ е осъществена посредством публикация в комерсиална платформа във Facebook, от жертвата е желано изпращане на капаро посредством система за бързо заплащане.

В процеса на работа станало ясно, че 26-годишният е разгласил и разгласи за продажба на преференциални цени на дърва за огрев, контейнери за живеене, олио, брашно, гаражни кафези и други, а другите двама изпълнявали ролята на сътрудници в схемата.

Извършени са процесуални дейности - обиск, претършуване и изземване в два автомобила и жилище във Ветово. Намерени и конфискувани са движимости, свързани с незаконната активност на арестуваните.

Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата в Плевен. По отношение на 26-годишния е взета мярка - непрекъснат арест. Налични са данни за съпричастност към подобен вид измами в Кърджалийска, Пловдивска и Врачанска области.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР