Мъжете от някои зодии много ясно показват, че са в

...
Мъжете от някои зодии много ясно показват, че са в
Коментари Харесай

Как да разберем дали мъжът е готов за ВРЪЗКА и ЛЮБОВ по зодиакалния знак

Мъжете от някои зодии доста ясно демонстрират, че са в интензивно търсене. Други, в противен случай, деликатно прикриват желанията си, с цел да не разкрият картите си прибързано.

А има и такива, които сами не схващат какво тъкмо желаят. Но съгласно невербалните прояви техните планове могат да се поясняват много недвусмислено. Особено когато става въпрос за намиране на сериозна връзка с вероятността за основаване на семейство.

 

Така че ето  по какъв начин да разберете, че мъжете от разнообразни зодии са съществени и дали търсят връзка и обич

 

 

Овен

Овните непосредствено заявяват своите планове. Ако търсят жена, незабавно ще разберете за това. Това обаче не значи, че мнението им не може да се промени. Но това е необичайност. Най-често Овните чудесно знаят какво търсят в една връзка и от кого се нуждаят, с цел да бъдат щастливи.

 

Телец

Телецът също приказва непосредствено. И работи изрично. Освен това те вършат доста за връзката. Когато е сигурен, че вие сте дамата за него, безусловно може да трансформира живота ви в приказка. Показателно е, че след сватбата в действителност нищо не се трансформира в това отношение – Телецът не е от тези, които ще се преструват и лъжат.

 

Близнаци

Близнаците даже пред себе си не признават незабавно, че търсят сериозна връзка. Но в случай че те виждат постоянно, споделят ти забавни неща и се интересуват от теб, просто изчакай. Аналитичният уред на Близнаците работи по този метод. Те просто би трябвало да свикнат с мисълта, че скоро ще изгубят част от свободата си.

 

Рак

Тук би трябвало да извършите първите стъпки и да изчакате да видите реакцията. Раците ще се въртят в близост и няма да признаят желанията си, само че ще бъдат принудени да дадат повече или по-малко прецизен отговор на пряк въпрос.

 

Лъв

Лъвовете незабавно слагат въпроса ясно. Те чудесно схващат с кого могат да изградят фамилни връзки и с кого не. И опитите да измененията тези техни възгледи е неефикасно упражнение. Ако Лъвът не вижда евентуална брачна половинка във вас, той не може да бъде уверен.

 

Дева

Девите не обичат да разкриват картите си незабавно. Те ще прегледат обстановката, ще ви тестват при разнообразни условия, ще ви сравнят с измислените си идеали и едвам по-късно ще изразят някои стремежи. Това може да отнеме време. Много време.

 

Везни

Везните по принцип не търсят сериозна връзка. Първоначално те могат да стартират връзка извънредно за развлечение, без никакви специфични отговорности. Въпреки това, до момента в който поддържат връзка, тяхното мнение може да се промени. Особено в случай че им е елементарно, занимателно и забавно да бъдат с вас.

 

Скорпион

Никой в никакъв случай не знае какво в действителност желае един Скорпион. Дори личните му думи не би трябвало да се одобряват като самопризнание. Те може просто да са били под въздействие на обстановката или просто да се възползват. И ден по-късно да спрат. И всичко да се промени. Но в случай че Скорпионът е сериозен, скоро ще разберете за това.

 

Стрелец

Стрелецът по принцип не гледа на взаимоотношенията по метода, по който го вършат всички останали. Те или са подготвени да отидат с човек до края на света, или не. И всички тези „ сериозности “ не са за тях. Ако сте съгласни с този метод към живота, продължете. Ще бъде забавно.

 

Козирог

Козирозите по принцип не търсят несериозни връзки. Ако поддържат връзка с някого уединено, тогава става дума или за мощно другарство, или за обич. Флиртът и срещите за няколко нощи не са за тях. Твърде мъчно им е.

 

Водолей

С Водолей първо би трябвало да станете  приятели и едвам по-късно да се опитате да прехвърлите връзките в друга повърхност. И би трябвало да извършите това доста деликатно – този зодиакален знак е прекомерно свободомислещ и самостоятелен.

 

Риби

Всички връзки на Рибите са допустимо най-сериозни. Само те знаят по какъв начин да се влюбят мигновено. Дори тази връзка да продължи единствено няколко дни. Но във усещането на Риби всичко ще бъде по-сериозно от всеки път.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР