Мъжете остават сами по различни причини Не всички мъже мечтаят

...
Мъжете остават сами по различни причини Не всички мъже мечтаят
Коментари Харесай

Защо мъжете не искат сериозна връзка?

Мъжете остават сами по разнообразни аргументи

Не всички мъже мечтаят да основат семейство. Обикновено, на възраст до 30 години доста от тях желаят да вкусят от всички житейски наслаждения. Защо, обаче, мъжете не желаят да се оженят, откакто към този момент са минали сериозен възрастов предел? Успешни, привлекателни и самотни – към тази група спадат голям брой мъже.

Буквално в навечерието на значимото събитие в живота си той се отхвърля. Просто ще разбере, че към момента е прекомерно рано. И приятелката му осъзнава, че връзката им е била неточност. И тогава всичко стартира изначало.

Да се влюбите в подобен мъж е елементарно. Той има триумф във всичко: положително обучение, влиятелна работа, прелъстителен външен тип. Такъв мъж се грижи за себе си, обича да пътува и да се развива. Само с дамите не му върви. Нито едно момиче даже не се приближава до неговия блян.

Следващият типаж е цялостната диаметралност на предходния. Той не мечтае за жена. Още повече, той ненавижда дамите и това е взаимно. Но в това време той съумява постоянно да попълня персоналната си сбирка от покорени сърца. Неуверените дами се хващат на стръвта.

И ето още един забавен типаж. Мъжът прекара по-голямата част от живота си в редиците на новобранците. Но внезапно всичко в живота му стартира да се трансформира фрапантно. Излишните килограми се стопяват, получава покачване, стартира да се облича стилно и така нататък И най-важното, в този момент той е мечтан обект за дамите.

Сега той ги гледа с усмивка. Преди тичаше след всяка пола, надявайки се най-малко на една нощ дружно. А в този момент желае дамите да тичат след него. Не е изненадващо, че очевидно бракът не е това, за което подобен мъж мечтае.

Родителите от време на време притискат синовете си да се оженят и да ги зарадват с внуци. Мъжът може да загуби желанието си да поддържа връзка с дамите. Най-интересното е, че даже подобен мъж в действителност да стартира да се среща с някоя жена, има късмет фамилията му просто да не хареса момичето. Порочен кръг.

Други типове мъже
Случва се животът на мъжа да се обърка. Късметът му се усмихва на всяка крачка. Но поради упоритост жертва връзката си. Но е неуместно да се надяваме на късмет, който може в никакъв случай да не пристигна.

Защо мъжете остават сами?
Има обособен вид момчета, които са привикнали да бъдат в зоната си на комфорт. Ако някоя хубавица му обърне внимание, мъжът с наслада ще я одобри. Но самият той надали ще поеме самодейността. Той просто е апатичен към всички тези любовни афери.

На други мъже такива връзки въобще не са им нужни. Интересуват се от срещи с другари и занимания.

Вижте още: Пилешко месо с ориз на тиган

И най-после, дано поговорим за най-безнадеждния вид мъж. Дори регистрацията във всевъзможни уеб сайтове за запознанства не му оказва помощ да откри сродната си душа. Изглежда като че ли е подготвен да се ожени за първата, която срещне. Но всеки нов опит за определяне на връзка приключва с нов неуспех. Роднини и другари го оправдават с доста работа и липса на време. Но в дълбините на душата си, мъжът се надява, че един ден той ще се ожени за най-хубавата жена на света.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР